Un esdeveniment de

En col·laboració amb

Menú

Visita YoMo Barcelona

Registra el teu interès i sigues el primer a saber quan s’obrirà la inscripció per visitar YoMo Barcelona 2018 amb el teu grup escolar.

Visita YoMo Barcelona
YoMo: The Youth Mobile Festival ha estat creat amb l’objectiu de motivar els joves per seguir la seva educació i formació professional en les disciplines STEAM -sigles en anglès per a ciència, tecnologia, enginyeria, disseny/art i matemàtiques.

Aquest gran aparador de ciència i tecnologia tindrà lloc a Barcelona del 26 de febrer a l’1 de març de 2018. Des d’activitats pràctiques i interactives, fins a tallers i xerrades per aprofundir, hi trobareu activitats per tots els joves.

L’entrada és gratuïta i el Festival està obert a tots els alumnes de 6 a 18 anys, als seus professors, i als professionals de l’educació en Catalunya i Espanya. La majoria d’activitats està dirigida a les edats de 10 a 16, podeu visitar el programa d’activitats aquí.

La inscripció oficial per visitar YoMo s’obrirà en novembre i les places s’esgotaran ràpidament. Si voleu ser els primers a saber quan s’obrirà la inscripció, registreu el vostre interès a visitar YoMo ara mateix:

Registra el teu interès

Per què visitar YoMo amb el vostre grup escolar?

  1. Els/les alumnes podran experimentar la ciència i la tecnologia més sorprenent i impressionant en un recinte de 13.000 m2 – no només es divertiran, sinó que també descobriran una àmplia gamma de continguts en totes les àrees relacionades amb STEAM.
  2. Els/les alumnes podran interactuar amb més de 100 organitzacions dels sectors STEAM, que inclouen universitats, centres de recerca, organismes institucionals, organitzacions sense ànim de lucre, i empreses i indústries capdavanteres. Tindran l’oportunitat d’aprendre sobre assignatures, itineraris acadèmics i futures opcions professionals disponibles.
  3. YoMo rep el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i ofereix als educadors una nova gamma de recursos i oportunitats estructurades d’aprenentatge que serà disponible abans de l’esdeveniment per tal de poder maximitzar el vostre temps durant la visita
  4. Facilitem la vostra participació amb un sistema d’inscripció simplificat i que és completament GRATUÏT per a totes les escoles públiques, concertades, privades o internacionals de Catalunya i Espanya.
  5. Més d’11.000 joves i 3.000 educadors van visitar YoMo en 2017. Mira el vídeo a baix o descarrega el programa de YoMo 2017 (PDF) per descobrir el què van experimentar.

Mira el vídeo de YoMo 2017

Registra el teu interès

Tens alguna pregunta sobre visitar YoMo? Poseu-vos en contacte amb el nostre equip: info@yomobcn.cat

Esperem rebre’t a tu i els teus alumnes a YoMo Barcelona 2018!