Un esdeveniment de

En col·laboració amb

Presentat per

Menú

Teacher Track

Participa en el nostre programa adreçat a professionals de l'educació que explora la transformació digital de l'aula.

Teacher Track

El Teacher Track presenta els últims recursos educatius, innovacions tècniques i programes inspiradors de tot el món.

El programa presenta conferències i xerrades des d’una perspectiva global i també una sèrie de tallers pràctics sobre les últimes innovacions tecnològiques: des de Scrtatch fins a la impressió en 3D.

El Teacher Track se celebra el dimecres 27 i el dijous 28 de febrer de 16:30 a 20:00.

Descarregueu la guia del Teacher Track Veure el programa

Desenvolupat en col·laboració amb el Departament d’Educació, mSchools, i Our Dream School, el Teacher Track rep el patrocini de Intech3D, Lego Education Robotix, Microsoft, Samsung and SM Educamos.

Per a docents locals, la participació a YoMo i al Teacher Track és una activitat reconeguda i inclosa en el Pla de Formació Permanent del Departament d’Educació.*

Qui pot participar?

Si t’has registrat per a YoMo** automàticament tens accés al Teacher Track. Les places en les conferències i els tallers són limitats, us aconsellem d’arribar el més aviat possible per reservar la teva plaça.

Encara no t’has registrat per accedir a YoMo? Els professionals de l’educació o del sector STEAM poden sol·licitar un Passi d’Educador fins el divendres 22 de febrer.

Sol·licita un Passi d’Educador

 

 

* Per a acreditar la seva participació, els docents han d’arribar al recinte de YoMo a les 15:00 (o abans) i han de participar en el programa del Teacher Track fins a les 20:00.

** Son vàlids els passis d’Educador, Adult Escola, VIP, Expositor, Guest, Judge, Competitor i GSMA.