Els 5 grans reptes

Per a aquesta edició del festival, s'han definit cinc reptes o desafiaments reals que es relacionen amb cadascuna de les disciplines STEAM.

Els 5 grans reptes

ANUNCI IMPORTANT: YoMo 2020 ha estat cancel·lat. Més informació.

El YoMo STEAM Challenge vol situar als nens i joves en el centre del canvi i impulsar l’activisme científic i tecnològic com a eina clau per a transformar el món.

Busquem reconèixer projectes innovadors desenvolupats per alumnes d’entre 8 i 16 anys que demostrin el potencial de les disciplines STEAM per a donar resposta als grans reptes de la nostra societat.

Per a aquesta edició del festival, s’han definit cinc reptes o desafiaments reals que es relacionen amb cadascuna de les disciplines STEAM.

S – Ciència

L’alimentació del futur. Què menjarem en 100 anys? Com es pot utilitzar la ciència per a donar suport a la producció sostenible d’aliments? Com podem produir i consumir aliments més sans i sostenibles?

T – Tecnologia

Tecnologia per al bé social. Com podem utilitzar la tecnologia per a crear un impacte positiu en la nostra societat, en les nostres comunitats o en els nostres barris?

E – Enginyeria

Les ciutats del futur. Com seran les ciutats en 100 anys? Com podem utilitzar l’enginyeria per a millorar el disseny de les ciutats del futur i fer-les més habitables i sostenibles per a tots?

A – Art i Disseny

Creativitat i disseny sostenible. Com podem utilitzar la creativitat per a fer que els productes sostenibles siguin l’opció més atractiva?

M – Matemàtiques

Big data. Com podem utilitzar les dades per a predir problemes i identificar solucions en el futur?

Necessiteu inspiració?

Si esteu encallats, podeu consultar el nostre llistat de recursos (en anglès) o investigar sobre projectes similars.

Patrocina un repte!

El YoMo STEAM Challenge obre les portes a la teva empresa a visibilitzar el vostre compromís amb el canvi i el talent dels joves. T’oferim l’oportunitat de patrocinar un dels cinc challenges (reptes) del YoMo STEAM Challenge.

L’objectiu és que els patrocinadors puguin donar continuïtat als projectes guanyadors i treballar juntament amb els joves per a millorar la societat. A més, el CEO o directiu de cadascuna de les cinc empreses patrocinadores estarà present en l’esdeveniment final del YoMo STEAM Challenge, que es celebrarà al febrer en el marc del festival, amb la presència dels guanyadors dels projectes seleccionats i mitjans de comunicació.

Més informació en: sales@yomobcn.com.