Un esdeveniment de

En col·laboració amb

Presentat per

Menú

Sol·licitud de un Passi d’Educador

Passi d'Educador per a professionals del món de l'educació i de sectors STEAM. El procés de sol·licitud tanca divendres 22 de febrer les 17h.

Sol·licitud de un Passi d’Educador

El Passi d’Educador s’atorgarà als sol·licitants que:

 • desitgin assistir a YoMo per raons professionals
 • siguin professionals que treballen en el món de l’educació o en els sectors de la ciència, tecnologia, enginyeria, arts i disseny o matemàtiques
 • no estan assistint al Festival YoMo amb un grup escolar – si ja tens un passi d’Adult Escola no cal registrar-te també per un passi d’Educador.

Si compleix amb tots els criteris, si us plau, completi el formulari a baix. Després de presentar la teva sol·licitud, pot ser que hagi de proporcionar algun tipus d’evidència que verifiqui la teva ocupació o credencials professionals.

El procés de sol·licitud tanca divendres 22 de febrer les 17h.

Les places són limitades i seran emesos per ordre d’arribada per a aquells que es considerin elegibles. Si la teva sol·licitud s’accepta, abans del 14 de febrer t’enviarem una invitació per registrar-te a través d’Eventbrite. Si per a aquesta data no has rebut la nostra invitació, vol dir que la teva sol·licitud no ha estat acceptada.

Si reps la nostra invitació, has de registrar-te abans del 22 de Febrer per poder accedir a YoMo. Si no estàs registrat abans d’aquesta data no tindràs accés al recinte.

Termes i condicions
 • El passi d’Educador serà vàlid per accedir a YoMo:
  • durant l’horari per a escoles de dimarts a dijous 26-28 de Febrer de 9:00 a les 16:30 i el divendres 1 de març de 9:00 a 15:00
  • durant l’horari del programa per a professionals de l’educació (“Teacher Track”) el dimecres 27 i dijous 28 de febrer de 16:30 a 20:00 (un cop tinguis el teu passi d’Educador t’enviarem una invitació per reservar la teva participació en les sessions del “Teacher Track”)
  • durant el Dia Públic el dissabte 2 de Març de 10:00 a 16:00
 • La mala conducta o la tergiversació de la teva posició o la del teu personal podria impedir que vostè i tota la seva organització assisteixin a futurs esdeveniments de GSMA.
 • GSMA es reserva el dret de modificar els criteris d’elegibilitat sense avís públic previ i de revocar l’acreditació / registre de YoMo previament emesa en qualsevol moment.
Preguntes?

En cas de qualsevol dubte contacti amb l’equip de registre del Festival YoMo a través de registration@yomobcn.com.