Un esdeveniment de

En col·laboració amb

Menú

Inscripció per a assistir al YoMo

Uniu-vos a més de 15.000 adolescents i educadors de Catalunya i la resta d'Espanya al YoMo: The Youth Mobile Festival. El recinte firal estarà obert de 09:00h a 16:00h per a grups escolars.

Inscripció per a assistir al YoMo

Grups Escolars

Ho sentim, però totes les places per a grups escolars ja estan reservades. Si encara no ho has fet, pots apuntar-te a la nostra llista de correu electrònic i ser dels primers en rebre la invitació per inscriure el vostre grup escolar al YoMo Barcelona 2019.

Registra el teu interès pel YoMo 2019

Educadors i professionals del sector STEAM

El termini per a sol·licitar un passi professional pel YoMo Barcelona 2018 ha finalitzat. Si tens qualsevol dubte sobre l’estat de la teva sol·licitud, contacta amb registration@yomobcn.cat.

Teacher Track

Si vols participar a les nostres sessions per a professors a les tardes, consulta el programa Teachers Track.

Per raons de seguretat, no serà possible obtenir un passi el dia de l’esdeveniment. Els passis ja emesos són nominals i no son transferibles: només poden ser utilitzats per la persona anomenada en el passi.

Altres assistents

Ets un adult o un professor acompanyant d’un grup escolar que ja ha realitzat una reserva per venir al YoMo? Dirigeix-te a la persona de la teva escola que ha realitzat la reserva del teu grup escolar per conèixer els detalls sobre com inscriure’t com a adult o professor acompanyant del teu grup escolar.

Patrocinadors, expositors, proveïdors d’activitats, voluntaris i premsa es poden registrar mitjançant els enllaços proporcionats, una vegada confirmada la participació al YoMo. Si no heu rebut aquest enllaç, contacteu amb nosaltres.

Per a qualsevol altra consulta sobre la inscripció, envieu-nos un correu electrònic a registration@yomobcn.cat.