Inscripció per a assistir al YoMo

Uniu-vos a més de 22.000 adolescents i educadors de Catalunya i la resta d'Espanya en YoMo: The Youth Mobile Festival.

Inscripció per a assistir al YoMo

Grups escolars

YoMo és un esdeveniment gratuït per a grups escolars de 8 a 16 anys. Les escoles que vulguin participar al YoMo hauran de sol·licitar una plaça per venir al Festival.

El Festival YoMo 2019 tindrà lloc de dimarts 26 de febrer a divendres 1 de març. El teu grup escolar només podrà visitar el festival un d’aquests 4 dies. Així mateix, tots els estudiants de la teva escola hauran d’assistir al festival el mateix dia.

Per a reduir el temps d’espera i incrementar el nombre d’estudiants que poden venir al festival, les escoles podran registrar-se per a la sessió del matí o de la tarda. Les sessions de matí es realitzaran de 9 a 13h, les sessions de tarda tindran lloc de 13 a 16:30h. El divendres hi haurà una única sessió de 9 a 15h.

Quasi totes les places per a grups escolars ja estan reservades, però encara queden algunes places pels torns de tarda (de 13:00h fins a 16:30h) de dimarts i dimecres. Si la teva escola està interessada en venir a YoMo 2019 durant aquests torns, posa’t en contacte amb nosaltres.

Poseu-vos en contacte amb el nostre l’equip

Si la teva escola no pot venir a YoMo Barcelona 2019 durant les tardes de dimarts i dimecres, pots registrar el teu interès per a YoMo Barcelona 2020 i ser dels primers en rebre la invitació per a inscriure el teu grup escolar l’any vinent.

Educadores i profesionales del sector STEAM

Els professionals del món de l’educació que desitgin visitar YoMo sense menors podran sol·licitar un Passi Professional. Manifesta ara el teu interès i et comunicarem quan s’obrirà el període d’inscripció.

Manifesta teu interès

Tens preguntes sobre el procés d’inscripció?

Trobaràs les respostes que busques a la nostra guia d’ajuda per a registrar-se.