Un esdeveniment de

En col·laboració amb

Presentat per

Menú

Planifiqueu la vostra visita

Tot el que necessites saber per passar un dia genial a YoMo.

Planifiqueu la vostra visita

Com arribar
Quan arribis
Al recinte
Sortida de YoMo

Com arribar

YoMo se celebra al recinte LA FARGA L’Hospitalet Centre d’activitats, Carrer Barcelona 2 08901, L’Hospitalet de Llobregat.

En bus privat

En autobús privat: Si ja ens has comentat que arribareu al YoMo en autobús privat, el nostre Equip de Transport ja t’haurà confirmat el lloc d’estacionament. Si no has rebut aquesta comunicació per part del nostre Equip de Transport, si et plau, escriu urgentment un correu a YoMo2019@b-network.com o truca al +34 638278473.

És important que imprimeixis i mostris la teva identificació única d’autobús privat emesa pel nostre Equip de Transport davant de cada autobús del teu grup.

En bus públic

Línies TMB: L10, LH1, LH2, L14
http://www.tmb.cat/en/home

En metro

L1 (estació “Rambla Just Oliveras”)
L1 i L8 (estació “L’Hospitalet-Av.Carrilet”)
http://www.tmb.cat/en/linies-de-metro

En tren (Renfe)

L’estació «L´Hospitalet» connecta amb la xarxa ferroviària regional, nacional i internacional.
http://www.renfe.com/EN/viajeros/index.html

Quan arribis

Grups Escolars

Els grups que arribin en metro, tren o autobús hauran d’unir-se a la cua d’entrada del carrer Girona. Busca les senyalitzacions que indiquen “Entrada de grup escolar”.

Calcula uns 30 minuts des de la teva arribada a La Farga fins a l’entrada al recinte expositiu. Assegura’t d’arribar a temps per poder aprofitar al màxim la teva visita al YoMo.

Accés amb entrada d’adult

Tots els adults i els estudiants majors de 18 anys han de presentar la seva pròpia entrada de confirmació de registre, incloent el Responsable de l’Inscripció.

Si et plau, tingues el teu document d’identificació preparat. Tots els adults hauran de mostrar el mateix document d’identificació que han fet servir durant el procés de registre.

Accés amb entrada d’estudiant menor d’edat

Hauràs d’imprimir totes les entrades dels teus estudiants menors d’edat i lliurar-les en un sobre a la persona que us rebrà en arribar. Si et plau, treu del sobre les entrades de qualsevol estudiant que finalment no assisteixi al Festival. Els estudiants menors d’edat no necessiten portar la seva identificació.

Escull la cua d’entrada correcta

Si ja has recollit les teves polseres: Si et plau, segueix les indicacions que et mostraran com avançar per la cua ràpida. Tots els participants ja hauran de portar posades les seves polseres.

Si no has recollit les teves polseres: Si et plau, segueix les indicacions que et mostraran com avançar per l’altra cua.

Expositors, organitzadors d’activitats, patrocinadors, VIP i visitants amb passi d’educador

Tots els adults que visiten YoMo sense formar part d’un grup escolar han d’ingressar al recinte a través de l’entrada principal al carrer Barcelona. Hi haurà una entrada específica per a aquests adults, siguin expositors o visitants.

La teva entrada pel Festival YoMo va ser enviada adjuntada a la confirmació que vas rebre per email des del sistema d’Eventbrite. Si us plau, assegura’t de portar-la al Festival. Si no trobes el correu electrònic de confirmació amb la teva entrada, entra a eventbrite.com/gettickets amb l’adreça d’email amb la qual et vas registrar i segueix les instruccions.

Només podràs accedir al recinte amb l’entrada i el document d’identitat amb el qual et vas registrar.

Al recinte

Horari d’obertura

El Festival YoMo 2019 per a grups escolars tindrà lloc de dimarts 26 de febrer a divendres 1 de març. Les sessions de matí es realitzaran de 9 a 13h, les sessions de tarda tindran lloc de 13 a 16:30h. El divendres hi haurà una única sessió de 9 a 15h.

YoMo 2019 per a famílies tindrà lloc el dissabte 2 de març de 10:00 a 16:00.

Programa

Vegi tot el que pot veure i fer en YoMo 2019:

Guarda-roba

No hi ha servei de guarda-roba al recinte. Per això, és aconsellable portar com menys roba millor.

Servei d’àpats

Hi ha una zona de pícnic on els estudiants podran menjar durant la seva visita. Al costat d’aquesta zona hi haurà una barra on podran comprar menjar i beguda durant els dies de l’esdeveniment.

Primers auxilis

Durant l’esdeveniment, hi haurà una infermera i un doctor dins del recinte. Si necessiteu aquest servei, només heu de notificar-ho al membre del personal més proper.

Accessibilitat

La Farga és un lloc totalment accessible. Si teniu alguna necessitat especial, podeu contactar amb nosaltres en info@yomobcn.cat.

Protocol en cas d’haver-hi un nen perdut

Los menors de 18 anys portaran una polsera amb el codi de la seva escola. En el cas que es perdi un menor, l’equip de YoMo contactarà amb el Responsable d’Inscripció a través del seu telèfon mòvil.

Qualsevol nen perdut trobat al recinte podrà reunir-se amb el Responsable d’Inscripció al Punt d’Informació. Si un adult detecta que li falta un nen o nena haurà d’anunciar-ho a un membre de l’equip de YoMo inmediatament.

Seguretat

Un sòlid pla de seguretat garantirà la seguretat i comoditat dels assistents. Si es produeix un incident relacionat amb la seguretat durant la vostra visita, informeu al membre del personal més proper.

Per favor, tingueu en compte que s’utilitzaran circuits tancats de televisió (CCTV) onsite per la protecció i el confort dels visitants.

La Farga es reserva el dret de registrar les bosses i motxilles a l’entrada del recinte. YoMo i La Farga es reserven el dret de prohibir l’entrada a qualsevol persona si fos necessari, i no assumeix cap responsabilitat dels objectes perduts, robats o malmesos durant la seva visita al YoMo.

No s’ha de deixar cap objecte de valor desatès. Qualsevol article desatès serà eliminat i possiblement destruït.

Supervisió

Recordi que els adults que acompanyen a cada grup són responsables de la seguretat, el benestar i el comportament de tots els estudiants en el recinte. Qualsevol comportament fora de lloc per part de l’estudiant assistent pot fer que tot el grup sigui expulsat del YoMo i se li prohibeixi assistir-hi en el futur.

Avaluació de seguretat i salut

Si necessiteu informació sobre l’estudi de salut i seguretat abans d’assistir, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us proporcionarem la nostra avaluació de risc estàndard.

Punt d’informació

Si té alguna altra pregunta durant l’esdeveniment, consulti al personal en el nostre Punt d’informació. Ho trobaràs al final del recinte davant de l’entrada.

Comoditat

YoMo se celebra en un gran recinte expositiu amb pocs seients. Totes les activitats tenen un component pràctic, de manera que us esperen moments de caminades i d’interacció. Us recomanem portar sabates i roba còmoda.

Sortida de YoMo

Demanem als visitants de YoMo que es reuneixin a l’àrea d’espera amb els eus grups abans de la sortida. Aquí els estudiants rebran un record especial de la seva visita a YoMo i us indicarem com sortir.