Per què visitar-nos?

Encara no esteu convençuts que YoMo sigui l'experiència educativa apropiada per als/a les vostres alumnes? Aquí trobareu les cinc raons principals per assistir.

01

Més de 100 tallers, conferències i activitats interactives

Els/les alumnes podran experimentar la ciència i la tecnologia més sorprenent i impressionant en un recinte de 13.000 m2 – no només es divertiran, sinó que també descobriran una àmplia gamma de continguts en totes les àrees relacionades amb les disciplines STEAM.

02

Més de 100 organitzacions participants dels sectors STEAM

Els/les alumnes podran interactuar amb més de 100 organitzacions dels sectors STEAM, que inclouen universitats, centres de recerca, organismes institucionals, organitzacions especialitzades en divulgació, i empreses i indústries capdavanteres. Tindran l’oportunitat d’aprendre sobre assignatures, itineraris acadèmics i futures opcions professionals disponibles.

03

Recursos educatius per a professionals de l'educació

YoMo ofereix als educadors una nova gamma de recursos i oportunitats estructurades d’aprenentatge.

04

Entrada gratuïta

Facilitem la vostra participació amb un sistema d’inscripció simplificat i que és completament GRATUÏT per a totes les escoles públiques, concertades, privades o internacionals de Catalunya i la resta d’Espanya.

05

YoMo és l'esdeveniment STEAM de referència

Des de 2017 més de 28.000 joves i educadors van visitar YoMo durant les dues primeres edicions. Mira el vídeo de YoMo 2019 i 2018 o descarrega el programa de YoMo 2019 i 2018 per descobrir el què van experimentar.