Un esdeveniment de

En col·laboració amb

Menú

Per què visitar-nos?

Encara no esteu convençuts que YoMo sigui l'experiència educativa apropiada per als/a les vostres alumnes? Aquí trobareu les cinc raons principals per assistir.

01

Més de 100 tallers, conferències i activitats interactives

Els/les alumnes podran experimentar la ciència i la tecnologia més sorprenent i impressionant en un recinte de 13.000 m2 – no només es divertiran, sinó que també descobriran una àmplia gamma de continguts en totes les àrees relacionades amb les disciplines STEAM.

02

Més de 100 col·laboradors dels sectors STEAM

Els/les alumnes podran interactuar amb més de 100 organitzacions dels sectors STEAM, que inclouen universitats, centres de recerca, organismes institucionals, organitzacions sense ànim de lucre, i empreses i indústries capdavanteres. Tindran l’oportunitat d’aprendre sobre assignatures, itineraris acadèmics i futures opcions professionals disponibles.

03

Recursos educatius per a professionals de l'educació

YoMo rep el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i ofereix als educadors una nova gamma de recursos i oportunitats estructurades d’aprenentatge que estarà disponible abans de l’esdeveniment per tal de poder maximitzar el vostre temps durant la visita.

04

Entrada gratuïta

Facilitem la vostra participació amb un sistema d’inscripció simplificat i que és completament GRATUÏT per a totes les escoles públiques, concertades, privades o internacionals de Catalunya i la resta d’Espanya.

05

L'edició de YoMo 2017 va ser tot un èxit!

Més d’11.000 joves i 3.000 educadors van visitar YoMo en 2017. Mira el vídeo de YoMo 2017descarrega el programa de YoMo 2017 per descobrir el què van experimentar.