Un esdeveniment de

En col·laboració amb

Menu

Per què visitar-nos?

Encara no esteu convençuts que YoMo sigui l'experiència educativa apropiada per als/a les vostres alumnes? Aquí trobareu les cinc raons principals per assistir.

01

El recinte d'exposicions

Els/les vostres alumnes podran experimentar la ciència i la tecnologia més sorprenent i impressionant en uns 13.000 m2. Des d'activitats pràctiques i interactives, fins a tallers per aprofundir i interessants espectacles de teatre, trobareu activitats per a tothom en YoMo. Abastem una àmplia gamma de continguts en totes les àrees relacionades amb STEAM - la ciència, la tecnologia, l'enginyeria, l'art (i el disseny) i les matemàtiques.

02

més de 100 col·laboradors dels sectors STEAM

Amb el suport del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'esdeveniment atraurà més de 100 col·laboradors dels sectors STEAM, que inclouen institucions educatives, òrgans professionals, laboratoris R+D, i empreses i indústries capdavanteres. Podeu estar segurs que els vostres estudiants no només es divertiran, sinó que també tindran l'oportunitat d'aprendre sobre assignatures, itineraris acadèmics i futures opcions professionals disponibles.

03

Facilitem l'assistència

Perquè l'assistència resulti econòmica i sense complicacions s'han adoptat mesures com ara:

  • Entrada gratuïta
  • Un procés de registre fàcil per a grups escolars.
04

Recursos educatius

YoMo dedicarà una zona als recursos educatius, i proporcionarà una àmplia gamma dels recursos més actuals disponibles a Catalunya, Espanya i a escala internacional, per donar suport a l'ensenyament a l'aula. Podreu experimentar i utilitzar els recursos proporcionats pels proveïdors, exhibidors i patrocinadors d'activitats per la vostra docència.

05

Assistència gratuïta

Sovint les millors coses de la vida són gratis, i el mateix ocorre amb la participació en YoMo. Totes les places es distribueixen per ordre d'inscripció i estan estrictament limitades, per això suggerim reservar ara i evitar decepcions.