Converteix-te en Patrocinador o Soci de YoMo

Interactua amb el teu públic objectiu d’una manera interactiva i pràctica.

Converteix-te en Patrocinador o Soci de YoMo

YoMo proporciona una oportunitat única perquè organitzacions de la comunitat STEAM, com ara universitats, centres de recerca, institucions governamentals, organitzacions sense ànim de lucre, organitzacions professionals i empresarials compromeses amb el mercat dels joves s’uneixin i donin a conèixer la seva tecnologia, ciência, marques, habilitats, innovacio i idees.

El recinte expositiu de YoMo mostra una gamma dinàmica de ciència i tecnologia espectacular i sorprenent, que ofereix contingut educatiu STEAM en un ambient divertit i atractiu.

YoMo us ofereix l’oportunitat de formar part d’un programa impactant. Això us permetrà:

  • Inspirar a milers de joves i ajudar-los a conèixer millor les carreres professionals en els sectors STEAM
  • Involucrar-se directament amb més de 20.000 joves de Catalunya i d’Espanya
  • Promoure la comprensió de la importància dels sectors STEAM per als joves
  • Ajudar a reduir la manca de qualificacions de la indústria en introduir als joves en les disciplines STEAM
  • Connectar-se amb més de 100 organitzacions del sector STEAM en una exposició interactiva de 8.000 m2
  • Beneficiar-se de la cobertura de premsa a escala mundial del Mobile World Congress, amb més de 100.000 assistents de més de 200 països, més de 2.300 expositors i més de 3.500 membres de premsa i analistes

Converteix-te en un Patrocinador de YoMo

YoMo obre la porta a la teva empresa perquè pugui mostrar la seva marca i crear consciència al contribuir en el valor educatiu de l’esdeveniment. El nostre recinte expositiu és un lloc perfecte per interactuar amb el públic objectiu d’una manera interactiva i pràctica, expandint l’abast de la teva marca o RSC o activitat educativa.

La teva empresa pot participar en el recinte expositiu de YoMo a través de qualsevol de les nostres opcions de patrocini. Per tal d’obtenir una descripció detallada dels diferents paquets de patrocini, posa’t en contacte amb sales@yomobcn.com.

Converteix-te en Soci de YoMo

YoMo és un esdeveniment gratuït per a més de 22.000 visitants provinents de grups escolars de Catalunya i de l’estat espanyol. A fi de vetllar per la sostenibilitat de YoMo a llarg termini, GSMA sol·licita gentilment el suport d’organismes governamentals nacionals i internacionals per associar-se amb YoMo Barcelona per tal d’ajudar-nos a oferir aquesta experiència educativa gratuïta a les escoles el 2019 i també en un futur.

La teva organització pot convertir-se oficialment en un Soci de YoMo prenent una de les nostres opcions d’associació. Per explorar aquestes opcions, si et plau, contacta amb sales@yomobcn.com.