Sigues actiu, posa la Ciència en Acció!

CIENCIA EN ACCIÓN

Estand interactiu Estand: S1

Explora les disciplines STEAM a través d'experiments

En aquest estand els alumnes s’endinsaran de forma pràctica en diverses disciplines STEAM. Descobriran un gran ventall d'experiments de física i descobriran com convertir el mòbil en un instrument útil per a mesurar paràmetres físics o per a recollir dades amb sensors a través d'aplicacions de Smartphone. També podran fer servir programes de realitat augmentada en dispositius mòbils que permeten veure característiques de les diverses partícules presents en el microcosmos.

I encara més! Descobriran com molts dels fenòmens de la saga de Harry Potter poden ser recreats al laboratori de l'institut i també podran entendre perquè "menjar bé és una ciència" a través de jocs sobre aliments basats en màgia matemàtica. A més a més, coneixeran la influència de les variables ambientals en els avaraments de meduses de les platges de la Mediterrània.

I finalment, però no menys interessant, veuran com el futbol, utilitzant el mòbil com una eina d’aprenentatge, ofereix una gran varietat d’activitats per les classes de ciències.

Rang d'edat

Menys de 10, 10–12, 13–14, Més de 14,

Àrea

Matemàtiques, física, geografia i altres

Temas

Biologia, Medi ambient, Matemàtiques, Física,

Dies programats

Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte