Un esdeveniment de

En col·laboració amb

Menú

Dani Jiménez Experience

DANI JIMÉNEZ

Espectacle d’escenari

Viu i experimenta la ciència amb el divulgador científic Dani Jiménez

L’experiment és una eina que permet apropar la ciència de manera vivencial i emocional. En Dani Jiménez i el seu equip de científics duen més de 20 anys compartint experiments i experiències amb milers de persones a través de mitjans de comunicació, espectacles en directe, exposicions en museus, tallers experimentals, llibres o conferències.

Físic, divulgador científic i director de CreaCiència. Actualment podeu veure en Dani Jiménez a Dinàmiks del canal súper3, tots els divendres al “Tot es mou” de tv3, a la revista “Muy interesante” o en qualsevol dels espectacles que fa per tota Catalunya. Sempre amb la idea que la divulgació de la Ciència és una eina per transformar la visió de la Ciència, fa servir els experiments com eina divulgativa i emocionar des de fa més de 20 anys.

Dani Jiménez Experience recull alguns dels millors experiments dels darrers anys i posa a l’espectador al centre d’una investigació on les reaccions, els canvis de paradigma, les paradoxes cognitives i la participació del públic són l’eix de l’espectacle.

Rang d'edat

Menys de 10, 10–12, 13–14, Més de 14,

Àrea

Ciència, química i biologia

Temas

STEAM,