Un esdeveniment de

En col·laboració amb

Menú

La física de l'activitat física

Chronojump

Estand interactiu

Posa a prova les teves habilitats físiques i, alhora, els teus coneixements de ciència i recerca.

Posa a prova les teves habilitats físiques i, alhora, els teus coneixements de ciència i recerca. Tonificaràs e teu cos i el teu cervell amb les següents activitats:

- Força d’estirament de la corda: Els assistents estiraran la corda per tal que un sensor, juntament amb el programari Chronojump, permeti mostrar per pantalla un gràfic que visualitzi la força realitzada a cada instant.

- Potència de salt: Es realitzarà un salt vertical a peus junts. Un sensor i el programari Chronojump permetran visualitzar l’alçada assolida juntament amb el temps de vol i la potència del salt.

- Velocitat i Força de xut: Es realitzarà un xut per tal de visualitzar, mitjançant un radar, la velocitat de desplaçament de la pilota. Amb el programari Chronojump podrem analitzar la força emprada.

- Força de sortida i acceleració en una cursa de velocitat: Els participants realitzaran una cursa de velocitat de 5 metres. Els sensors i el programari Chronojump permetran analitzar la força durant l’arrencada i l’acceleració de la cursa.

- Entrena amb una màquina inercial: Es realitzaran exercicis com els que fan els astronautes a l’estació orbital. S’utilitzarà una maquina inercial on els participants hauran de fer molta força només utilitzant el seu propi pes.

Rang d'edat

13–14, Més de 14,

Àrea

Matemàtiques, física, geografia i altres

Temas

Energia, Matemàtiques, Física,