Un esdeveniment de

En col·laboració amb

Presentat per

Menú

APPrèn jugant

Estand interactiu Estand: T3

A l'estand interactiu de SM Cruïlla exploraràs, amb l'ajuda de la realitat augmentada, continguts de ciència com mai abans ho havies fet!

L'estand SM Cruïlla serà un espai interactiu on els estudiants comptaran amb diverses tauletes per conèixer aplicacions educatives del programa Apprender. A través d'elles els estudiants exploraran la ciència mitjançant fitxes de realitat augmentada o jocs en 3D. A fi que els assistents puguin veure el que està fent cada participant, el contingut de les diferents tauletes es podrà veure a través de grans pantalles. Després de la dinàmica amb les apps es faran algunes preguntes als estudiants a través d'una plataforma digital per conèixer com ha estat la seva experiència amb Apprender. Els resultats es mostraran de forma molt visual i en temps real.

Als estudiants que finalitzin la nostra experiència Apprender se'ls hi lliurarà una insígnia i podran participar al sorteig d'un fantàstic premi. A més a més, tots rebran un regal per formar part d'aquesta revolució educativa.

Rang d'edat

Menys de 10, 10–12, 13–14, Més de 14,

Àrea

Ciència, química i biologia

Temas

Realitat Agumentada, Ciència, STEAM,

Dies programats

Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte

Horari i ubicació

Dimarts
Inici Final Ubicació
09:00 16:30 Estand T3
Dimecres
Inici Final Ubicació
09:00 16:30 Estand T3
Dijous
Inici Final Ubicació
09:00 16:30 Estand T3
Divendres
Inici Final Ubicació
09:00 15:00 Estand T3
Dissabte
Inici Final Ubicació
10:00 16:00 Estand T3